Project omschrijving

GLOW Café & Restaurant in Schellensfabriek

De officiële GLOW hotspot was de Schellensfabriek aan de Vestdijk/ Bleekweg, tegenover een 3D lichtsculptuur, één van de publiekstrekkers. In de Schellensfabriek was het officiële GLOW café en restaurant gevestigd, geheel in GLOW stijl vol verassingen en kunsten, met daarnaast extra exposities, lichtobjecten, GLOW merchandise en een informatiestand. Letterlijk het kloppend hart van GLOW 2014 op een voor Eindhoven unieke en historische locatie.

Thema van de negende editie was ‘Stad in beweging’. Zo’n vijftig kunstenaars bieden met lichtinstallaties, -sculpturen, -projecties en performances de toeschouwers een verrassende andere kijk op onze stad. GLOW wordt jaarlijks georganiseerd, is gratis toegankelijk en trok vorig jaar maar liefst 650.000 bezoekers.

BYLEI is officieel business partner van dit grootse publieksevent met internationale allure. Er zijn ca. 30.000 gasten verspreid over de week van het  gelijknamige GLOW festival in GLOW café. In totaal zijn er die week 1800 couverts geserveerd in GLOW restaurant.

GLOW Café & Restaurant in Schellensfabriek 2012

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.