Project omschrijving

Het netwerkevent op Brabantse bodem!

BYLEI

Relatie- en netwerkevent

Aantal gasten:

2000

Diensten:

Verkoop
Marketing
Ontvangst
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Sportief
Productie & regie

Doel:

het organiseren van het mooiste en beste relatie & hospitality evenement in Brainportregio.

Polo Brabant & Bylei

BYLEI heeft een missie met de organisatie vanm Polo Brabant: het organiseren van het mooiste en beste relatie & hospitality evenement in Brainportregio. “Wij willen mensen iets unieks laten beleven. Polo en BYLEI passen dan ook perfect bij elkaar.”

Lukas  en Lei Willems bezochten hun eerste polo-toernooi bezochten in 2007. Ze werden gegrepen door de spectaculaire paardensport. Daarnaast zagen ze, als hospitality-mannen pur sang, direct de mogelijkheden om dit te combineren met een bijzondere zakelijke ontmoeting. Ze haalden ‘the king of sports’ naar hun geboortestad Eindhoven. Tien jaar later is Polo Brabant een begrip in de mondiale polo-wereld en behoort het tot de beste polotoernooien ter wereld als het gaat om gastvrijheid. .

Aftermovie Polo Brabant 2019

Relations by
experience

Van mei tot en met september is er elk weekend wel een spectaculair toptoernooi in Europa, ìn Nederland behoort Polo Brabant als enige tot deze categorie. Dankzij de prachtige gastvrije ambiance en het veelzijdige programma heeft polo Brabant een vaste plaats op de wedstrijdkalender verworven. Je hoeft niets met ruige Argentijnse pampa’s, historische Britse gronden of paarden te hebben om Polo Brabant steevast in je agenda te zetten.

De vele gasten komen vanwege de bourgondische polo-leefstijl op het prachtige landgoed Eeckenrhoode in Waalre, tijdens de zonovergoten junidagen. Polo Brabant is vooral interessant vanwege het netwerk(en). Op beide dagen zijn er in totaal rond de duizend gasten aanwezig. Er komt een goede mix van Brainportenaren, bestuurders en ondernemers. Niet alleen van grote tech-bedrijven, maar ook van de vele MKB bedrijven en non-profit organisaties die deze regio groot maken.

Er is ook een groeiend aantal particulieren die het weekend gebruiken voor een bijzonder dagje uit met vrienden of familie. En natuurlijk zijn er ook fanatieke paardensport liefhebbers aanwezig om deze prachtige sport te aanschouwen. Je praat bij en legt nieuwe contacten, in een compleet ontspannen sfeer.

Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI

Value by
experience

Schitterende ambiance

Het reusachtige polopaviljoen, ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, kinderattracties, lifestyle shops en urban foodcourts grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden. Het evenement onderscheidt zich zowel binnen als buiten de boarding van het poloveld van andere sportevenementen. Vooral door: het spectaculaire en unieke karakter van de polosport, de sfeervolle styling van Oogenlust, meest hippe dranken en gerechten, de hoge graad van hospitality van BYLEI en de vele marketing communicatiemogelijkheden.

Mix van arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar waardoor Polo Brabant voor u een uniek platform is om op bijzondere wijze relaties te bedanken en/of uw bedrijf extra te profileren. Alle arrangementen zijn all-inclusive, zodat u vooraf al weet dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Dit voorkomt tevens financiële verrassingen achteraf.

GA HIER NAAR DE WEBSITE VAN POLO BRABANT
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.