Project Description

POLO BRABANT & BYLEI

BYLEI heeft een missie met Polo Brabant: het organiseren van het mooiste relatie evenement in Brabant. ‘Wij willen mensen iets unieks laten beleven. Polo Brabant en BYLEI passen dan ook perfect bij elkaar.’

BYLEI is in 2008 gestart met het organiseren van Polo Toernooien in Brabant onder de naam Polo Republic, eerst in Middelbeers op Landgoed de Baest (tot 2013). Vanaf 2009 ook op Landgoed Eeckenrhoode te Waalre. De bekendste toernooien uit het verleden zijn de Hurks Polo Championship, Maxima Cup, Pinksterpolo – met de befaamde picknick – én vanaf heden Polo Brabant. In 2019 zal alweer de tiende editie hiervan gaan plaatsvinden.

EEN BELEVENIS IN BRABANT

Polo Brabant, op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019. Al jaren het beste en grootste polo evenement van de Benelux, op het prachtige Landgoed Eeckenrhoode en in samenwerking met Polo Club Waalre.

Het ideale evenement om uw beste relaties te nodigen en te danken en / of uw managementteam op aangename wijze te prijzen. In een internationale ambiance komen het bedrijfsleven en haar relaties samen.

Polo Brabant biedt een unieke beleving met partners en kinderen op Brabantse wijze. Een unieke synergie van relatiemarketing, sport, branding en netwerken.

GA HIER NAAR DE POLO BRABANT WEBSITE

In deze tijd zoekt menig bedrijf steeds bijzonderdere momenten, locaties en bijeenkomsten om met de allerwarmste en belangrijkste relaties even stil te staan. Zoekt ook u een platform om uw relaties een keer écht versteld te doen staan? Ga dan naar de site van Polo Brabant en kijk wat het beste arrangement voor u is.

Polo Brabant 2018-home
Polo Brabant 2018-home

COMMENTATOR POLO BRABANT JAN-ERIK FRANCK OVER BYLEI

“I am very fortunate to be part of and therefore  experience one of the most professionally  managed and run polo tournaments in  Europe. BYLEI has managed to get the balance just right by providing a good mix of fast-paced and exciting action on the polo field as well as superb apres polo hospitality and entertainment of the field. I very much look forward to be in Waalre again in 2019.”

JAN-ERIK FRANCK, COACH, PLAYER AND COMMENTATOR.

Kijk voor meer informatie op http://www.polobrabant.nl/jan-erik/

Bekijk ale memories