Loading...
POLO BRABANT RELATIEMARKETING 2018-05-09T11:18:06+00:00

Project Description

POLO BRABANT & BYLEI

BYLEI heeft een missie met Polo: het organiseren van het mooiste relatie evenement in Brabant. ‘Wij willen mensen iets unieks laten beleven. Polo en BYLEI passen dan ook perfect bij elkaar.’

BYLEI is in 2008 gestart met het organiseren van Polo Toernooien in Brabant onder de naam Polo Republic, eerst in Middelbeers op Landgoed de Baest (tot 2013). Vanaf 2009 ook op Landgoed Eeckenrhoode te Waalre. De bekendste toernooien zijn wel de Hurks Polo Championship, Maxima Cup, Pinksterpolo met de befaamde picknick, en vanaf heden Polo Brabant. in 2019 de tiende editie alweer.

EEN BELEVENIS IN BRABANT

Polo Brabant, op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018. Al jaren het beste en grootste polo evenement van de Benelux, op het prachtige Landgoed Eeckenrhoode en in samenwerking met Polo Club Waalre.

Het ideale evenement om uw beste relaties te nodigen en te danken en/ of uw managementteam op aangename wijze te prijzen.

Polo Brabant is het meest verrassende evenement in Nederland. In een  internationale ambiance komen het  bedrijfsleven en haar relaties samen.  Polo Brabant biedt een unieke  beleving en een warm Brabants  ontvangst, met partners en kinderen, op stijlvolle wijze. Een unieke synergie van  relatiemarketing, sport, branding  en netwerken.

In deze steeds snellere tijd zoekt menig bedrijf steeds bijzonderdere momenten, locaties en bijeenkomsten om met de allerwarmste en belangrijkste relaties even stil te staan. Zoekt ook u een platform om uw relaties een keer écht versteld te doen staan? POLO BRABANT verwelkomt je graag.

KIJK HIER VOOR MEER INFO OP DE POLO BRABANT WEBSITE

COMMENTATOR POLO BRABANT JAN-ERIK FRANCK OVER BYLEI

“I am very fortunate to be part of and therefore  experience one of the most professionally  managed and run polo tournaments in  Europe. BYLEI has managed to get the balance just right by providing a good mix of fast-paced and exciting action on the polo field as well as superb apres polo hospitality and entertainment of the field. I very much look forward to be in Waalre again in 2017.”

JAN-ERIK FRANCK, COACH, PLAYER AND COMMENTATOR.

Kijk voor meer informatie op http://www.polobrabant.nl/jan-erik/

Deel ons
Deel ons niet