Project omschrijving

Flitter with Friends and Flawless Sounds

Oftewel: Genieten met vrienden en de leukste onbekenden, in een smaakmakende en stijlvolle omgeving met heerlijke muziek!
FFFS heeft zijn oorsprong gehad in een oudejaarsfeest voor ruim 300 bezoekers in een industrieel pand aan de Kanaaldijk Noord, FFFS LUX genaamd.

In 2005 opende FFFS tijdelijke haar deuren als Grand Café in de Lichtoren. Na twee succesvolle jaren gevestigd te zijn in het icoon van Eindhoven sloot FFFS in 2006 haar deuren als Grand Café in de Lichttoren. Eind oktober 2007 opende FFFS wederom haar deuren, ditmaal in De Admirant.

Een unieke locatie in Eindhoven centrum waar sfeer, design, originaliteit in combinatie met hoge kwaliteit dienstverlening aangeboden werd. Medio juni 2008 sloot FFFS Grand Café De Admirant haar voor publiek maar was tot april 2009 nog wel exclusief te huur als locatie voor bijzondere ontvangsten.

Het laatste feestje wat door FFFS georganiseerd werd was dan ook het gezellige en spraakmakende feestje Soul Spring op zaterdag 21 maart 2009.

Met de 350 leukste en gezelligste ’30’+ vrienden en de leukste ‘30’+ onbekenden was Soul Spring in FFFS De Admirant het begin van een reeks van succesvolle Soul Party`s edities, Soul Spring, Soul Design en Soul Outdoor.  Alle drie de evenementen worden georganiseerd op unieke en spraakmakende locaties in Eindhoven.

FFF’s was in het weekend een Grand Cafe en doordeweeks te huur als evenementenlocatie. gedurende de feestdagen werden er onder eigen labels clubavonden georganiseerd, zoals FFFS LUX, Jingle Bells, Washh, Deja Vu, ….

FFFS – LICHTTOREN

FFFS – DE ADMIRANT

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.