Project Description

LUDIEK DINEREN TIJDENS DE DUTCH DESIGN WEEK IN HET KIPPEN KAFEE!

Tijdens de Dutch Design Week in 2012 en 2014 hebben we het het Kippenkafee geopend in de Schellensfabriek te Eindhoven. Een kippetje eten in het gezelligste tijdelijke KAFEE met de lekkerste (gegrilleerde) KIPPETJES van Eindhoven. Dit bijzondere concept is ontwikkeld, geproduceerd en gerealiseerd door BYLEI. Met een eigen styling, eigen catering en eigen personeel. Circa twaalf bijzondere exposanten presenteren hun vernieuwende designs  in de diverse hallen in de Schellensfabriek. Als het even net leuker, lekkerder, gezelliger en meer KIP mag zijn! Tot ziens in het  Kippen Kafee.

Het Kippen Kafee ondersteund de stichting Adopteer een kip. Deze Stichting zet zich in voor het verbeteren van dieren welzijn, de promotie van biologische landbouw en consumptie en de groei van biologische kippen.Voor meer informatie bezoek de website: http://www.adopteereenkip.nl/

KIPPEN KLUB:
Naast Het Kippen Kafee met de lekkerste kippen hebben we ook ‘De Kippen Klub’ ! Hier hoor je ’s avonds na 20.00 uur de beste tunes met de heetste kippenbites.

Kijk hier voor een leuk artikel van het Directeurennetwerk over het Kippenkafee.

Bekijk alle creations