Project Description

ONE FAMILY | ONE PARTY

BYLEI creëerde en organiseerde ONE FAMILY – ONE PARTY, een concept om voorafgaand aan het feest, het event zelf en het natraject ervan de medewerkers van XIDOOR één te laten voelen. Waarbij het samenbrengen van 750 collega’s (met partners) uit binnen- en buitenland in November 2018 het ultieme hoogte punt was. ‘’Xinergy live vertaald, samen!’’.

Deurenbedrijf XIDOOR bestaat dit jaar 85 jaar en dat moest gevierd worden. Om die reden werd BYLEI gevraagd om een waanzinnig feest te organiseren voor alle werknemers. Op unieke wijze het personeel bedanken voor de geleverde inzet van de afgelopen jaren, samen vooruitkijken naar de toekomst en tegelijkertijd een startpunt voor een nieuw intern communicatie traject. Een vet feest wat niemand ooit meer vergeet. Een avond welke bol staat van heerlijk vermaak en top entertainment, smaakmakende catering, ongekende verrassingen en uitkomende wensen/dromen. Dé start van van Xinergie.

Xidoor is een Nederlands familiebedrijf met zelfstandige dochterondernemingen. Een modern en toonaangevende holding actief op de Europese markt voor binnendeuren en -kozijnen. Hoofddoestelling van XIDOOR was zeer duidelijk; samenwerken en samen werken.

Letterlijk tussen de fabriekshallen op het eigen bedrijventerrein in Someren vond de feestelijke avond plaats. Een reusachtig, op maat gemaakte tent werd voor het feest tussen de fabrieken van het deurenbedrijf geplaatst. Gedurende de avond ging het dak eraf met meerdere spectaculaire optredens van o.a. Guus Meeuwis, Glennis Grace, Berget Lewis, Sonny’s Inc, DJ Kit-T, Roza Lozica, CB Milton en Stephan Geusebroek

Buiten het entertainment óp het podium, werd voor de gasten ook gezorgd voor amusement ìn het publiek. Het ene moment vlogen er twee dames in prachtige kostuums op dik zes meter hoogte boven je langs, terwijl er op het andere moment futuristische ‘robots’ door zaal langs de gasten liepen. Oók vergezelden tussen de vuurkorven bij de entree The White Wings de gasten naar binnen. Later op de avond waren ook zij terug te vinden tussen het publiek met hun prachtige ‘vlinderact’. Net zoals The White Wings, zorgden ook Noi Pakon en Close Act voor adembenemende performances tussen de gasten.

Naast het avondvullende entertainment zorgde BYLEI ook voor een zo genoemde “Gourmet Food Market”. Bij deze ‘foodcourts’ konden alle gasten uitgebreid genieten van vele lekkere (inter)nationale gerechtjes en ‘crispy bites’. Ook werd er natuurlijk voor een diversiteit in dranken verzorgd bij de verschillende bars.

BYLEI heeft deze case ingestuurd in de categorie ‘interne events’ voor nominatie van de GOUDEN GIRAFFE 2018. Door de goede vertaling van vier kernwaarden van XIDOOR; Vernieuwend, toonaangevend, inspirerend en pluriform naar de drie hoofdelementen van het feest entourage, entertainment en catering heeft deze case alles in zich om namens de opdrachtgever XIDOOR een award in de wacht te slepen.

Een feest in het teken om gasten op wonderbaarlijke wijze te verrassen, te bedanken en te laten ervaren dat ze een onderdeel zijn van de unieke Xidoor Familie, kortom:

  • het beste feest ‘ever’ in beleving van menig gast
  • al een betere onderlinge samenwerking tussen de vestigingen
  • en een uniek communicatie traject in gang gezet
Bekijk alle creations