THANK GOD IT’S FRIDAY | CLUB NIGHT GROOT SUCCES

En wat een opkomst! Een overweldigende belangstelling op deze laatste vrijdag van de maand! Vanaf 17.00 uur kwamen er al nieuwsgierige gasten borrelen, rond 20.00 uur werd het echt druk, waarna er ook lekker gedanst werd voor het podium van de FIFTH GROOVES BAND. Maar ook zeker niet te vergeten complimenten aan onze huis DJ Ventilator voor de heerlijke soul, jazz en funk!

Op vrijdag 27 maart is iedereen weer welkom om te komen proeven van onze ‘New York Vibe’! Naast gezellig borrelen is onze Mozzarella Bar ook weer geopend met de lekkerste soorten ham, mortadella en de fresh casual pizza! Ook de resident DJ Ventilator zal weer van zich laten horen, naast de FIFTH GROOVES BAND welke weer in een bijzondere formatie samen zal komen! Kom op tijd want vol is vol!

BYLEI heeft wederom de styling mogen verzorgen van de theaterzaal waar de sprekers hun verhaal hebben mogen houden. Daarnaast enkele ‘ateliers’ van enkele partners van de FID mogen ontwerpen en realiseren. Kijk ook bij……link naar portfolio
Meer nieuws