Als je dit leest heb je misschien ook genoten van een geweldige dag bij de tiende editie van Polo Brabant. Al jaren het beste en grootste polo- netwerkevenement van de Benelux op het prachtige Landgoed Eeckenrhoode in Waalre, mede dankzij onze loyale partners en trouwe deelnemers. BYLEI is oprichter en organisator van het jaarlijks terugkerende evenement in juni.

We hebben ruim 1900 bezoekers mogen ontvangen gedurende het weekend, ruim 100 medewerkers die op beide dagen alles in goede banen hebben geleid en natuurlijk niet te vergeten de 100% ‘mooi weer’ garantie waar Polo Brabant ondertussen patent op heeft. Denk ook aan de leuke 20 shops, de heerlijke en gastvrije catering, het geweldige kinderdorp en natuurlijk de beste polowedstrijden welke in Nederland gespeeld worden, met een verrassende winnaar van de thuisspelende Polo Club Waalre.

Sinds 2008 wordt het evenement ieder jaar in juni georganiseerd  bij Polo Club Waalre. Het doel van dit paardensportevenement is op een vernieuwende wijze relaties met elkaar in contact te brengen en reeds bestaande relaties te versterken in een inspirerende omgeving. BYLEI faciliteert dit door het aanbieden van verschillende zakelijke arrangementen. Bijzonder is de perfecte balans tussen een kwalitatief hoogstaand evenement en een niet te groot gevoel van exclusiviteit. Lei: “Wij bieden onze klanten verschillende soorten zakelijke arrangementen voor Polo Brabant. Dat komt er over het algemeen op neer dat we tafels en loges verkopen, met verschillende mate van luxe en verzorging. Het is mooi om te merken hoe groot de verscheidenheid aan gasten is tijdens dit weekend: we ontvangen er multinationals zoals de ANWB, advocatenkantoren, bedrijven uit de technische industrie, automerken, maar ook de lokale MKB-bedrijven! Daaruit blijkt ons streven een exclusief sport- netwerkevenement te organiseren waarbij iedereen zich geïncludeerd kan voelen.”

Zoekt ook u een platform om uw relaties een keer écht versteld te doen staan? Ga dan hier de site van Polo Brabant en kijk wat het beste arrangement voor u is. Volgend jaar vindt Polo Brabant op zaterdag 20 en zondag 21 juni plaats. Wij hopen dan (wederom) samen met jou de zomer in te mogen luiden op Polo Brabant.

Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Meer nieuws