WELKOM WKR!

Waar moet je als bedrijf dan wel op letten? Alle kosten die te maken hebben met een personeelsfeest of uitje (buiten de werkplek) vallen wel binnen de WKR regeling. Dit houdt in dat activiteiten ‘in huis’ zullen worden gestimuleerd. Het geeft een bedrijf in ieder geval de mogelijkheid meerwaarde te creëren. Een bureau als BYLEI kan de locatie geheel op maat en passend bij het concept vormgeven, waardoor medewerkers en ook relaties aangenaam verrast zullen worden. Het stimuleert de bedrijfstrots.

BYLEI kan u alles uitleggen over de (on)mogelijkheden van de WKR voor uw evenementenbeleid. Ook kunnen we adviseren over de geschiktheid van het pand, benodigde vergunningen, veiligheid en uiteraard hoe de normale bedrijfsvoering door kan gaan.

Bent u geïnteresseerd in de WKR mogelijkheden dan komen we graag naar u toe om hier meer over te vertellen. We denken graag met u mee over hoe we uw bedrijfsdoelstellingen mede kunnen realiseren! En uiteraard hoe wij mensen kunnen fascineren en zintuigen prikkelen.

Neem contact met ons op via welkom@bylei.com of via 040-245 88 49

Meer nieuws